Jeg er tilbake, OG jeg har nyheter!

Dere som har fulgt meg her på bloggen regnet vel med at den var nedlagt siden det har vært stille fra meg siden mars måned. Jeg har hatt en lang pause, og for å være helt ærlig har jeg vært usikker på om jeg skal fortsette å blogge. Det er det mange grunner til. Først og fremst synes jeg det å kalle meg selv for «blogger» har vært ganske flaut til tider. Ordet blogger bringer jo ofte ikke frem positive assosiasjoner hos folk flest. Det er lett å bli satt i bås og stemplet som dum og «rosablogger».

Akkurat det er ganske generaliserende når man tenker på hvor mange typer blogger det finnes der ute. En blogg kan jo omhandle alt fra politiske meninger, familieliv til tips og triks om mote og skjønnhet. Den kan fylles med mye interessant, men også mye vås. Det kan være en slags dagbok for vedkommende som skriver, men også et slags online magasin. Jeg ønsker å være sistnevnte.

Jeg gjør ikke dette for å få oppmerksomhet rundt min person. Jeg er veldig privat og akkurat det er jo et problem hvis man skal blogge. For hvis vi skal være ærlige er det kanskje kikkertrangen i oss som gjør at vi går inn å leser blogger. De mest leste bloggerne i Norge er jo de som bretter ut privatlivet sitt og eksponerer seg selv. Og jo mer nakenhet og blottlegging av privatlivet, jo bedre kan det virke som leserne synes. Jeg skal ikke kritisere noen for hva de velger å skrive om på sin egen blogg.Jeg har derimot en annen agenda, min motivasjon for denne bloggen er å dele det jeg har lært om hud, hudproblmer og hudpleieprodukter.

Dette er ikke en blogg for alle. Det er en nisje-blogg for de som ønsker å lese og lære mer om temaet, hud. Ganske snevert tenker nok mange, men det er det jeg har valgt å skrive om. Som jeg har skrevet om i tidligere innlegg, så har jeg selv slitt med uren hud og akne i mange år. Det var nettopp det som gjorde at jeg ble så interessert i  hud. Jeg ville rett og slett finne en løsning på mine egne hudproblemer. Huden min i disse dager oppfører seg ganske bra, jeg har endelig funnet produkter som fungerer og holder hudproblemene mine i sjakk. Jeg får sjelden eller aldri kviser nå for tiden. (håper jeg ikke «jinkset» det med å skrive det!) Nå går det mest på å holde huden min i balanse og redusere/forhindre linjer og rynker. Ja, for nå er jeg snart 40 og da kommer aldringsrelaterte ting som slapp hud, linjer og rynker smygende.

Men tilbake til overskriften. Jeg har nyheter også! Jeg har vært ganske opptatt det siste halvåret med mitt eget lille prosjekt. Jeg skal starte nettbutikk! Yay! Endelig kan jeg dele dette med alle. Jeg åpner butikken nå på onsdag 4. oktober (hvis alt går som det skal) Dette er en drøm som går i oppfyllelse for meg, og jeg håper og tror jeg skal få det til. Så hva skal jeg selge? Hudpleie produkter selvfølgelig! Koreanske hudpleie-produkter for å være helt nøyaktig.

Denne «babyen» har jeg ruget på veldig lenge, men jeg har ikke villet si noe om det før jeg var sikker på at det ville bli en realitet. Og nå er det en realitet! Jeg hopper i det og åpner butikken. Det vil være et lite, men godt utvalg til å begynne med. Alle produktene jeg selger har jeg testet på en eller annen måte selv. Det er trygge produkter, der ingrediensene er godkjent i EU og dermed også i Norge.

Jeg har valgt merker og produkter som er populære i Korea, men også i mange andre steder i verden. Det finnes over 2000 hudpleie/kosmetikkmerker i Korea, så det er nok å velge i,. Det gjelder å holde tunga rett i munnen og velge de beste.

Fra sommeren 2016 og frem til nå har jeg testet utallige koreanske hudpleie produkter. Det jeg likte best av det jeg har testet er det jeg selger i nettbutikken nå.

Avslutningsvis vil jeg si at jeg håper dere tar en kikk innom nettbutikken min når den har åpnet (4.oktober) og at dere kanskje blir fristet til å kjøpe noe også. Navnet på butikken er forresten Skincarejunkie.no og passer perfekt synes jeg.

Jeg kommer til å ha 10 % avslag på hele sortimentet den første uken (4-11 okt.) Dessuten gir jeg et supersøtt katte-headband til en verdi av kr. 99 til alle som handler for over kr 500,- (obs! så lenge beholdningen rekker)

Handler du for over kr 500,-  får du dessuten gratis frakt.

Koselig hvis du/dere også deler dette innlegget og kanskje trykker liker på Facebooksiden til nettbutikken, så får dere med dere alle nyheter derfra.

https://www.facebook.com/skincarejunkie.no/?fref=ts

Legg inn en kommentar