Røde lepper på en grå mandag

Jeg har ikke vært så aktiv på bloggen i det siste. Motivasjonen har vært laber og humøret likeså. Grunnen til at humøret ikke har vært på topp har nok mye med huden min å gjøre. Huden har rett og slett vært dritt i det siste! Og med dritt så mener jeg kviser. Etter en lang periode med virkelig fin hud har kvisene gjort comeback. Skikkelig nedtur rett og slett.

Nå er det sikkert mange som synes jeg er både barnslig og selvopptatt som lar huden min styre humøret mitt. Det er mulig de har rett. Jeg skulle virkelig ønske at hvordan huden min ser ut, styrte humøret mitt på den måten. Men sånn er det. Årsaken til dette utbruddet vet jeg faktisk ikke. Det kan være produkter jeg har testet i det siste (jeg er skyldig i å prøve alt for mye produkter) Men det kan også være hormonene mine. Eller kanskje en kombinasjon. Eller dritt kosthold….

Hvem vet? Uansett vil jeg få huden min på rett kjøl igjen. Første steg er å kutte ut alle nye produkter og gå tilbake til de jeg vet huden min tåler godt. Så hvorfor bruker jeg ikke bare disse hele tiden lurer du kanskje på nå? Jo fordi det kjeder meg å bruke samme produkter over lang tid. Pluss at dette er produkter som primært hjelper på uren hud og gir fukt. Og det er jo vel og bra det, men jeg har andre ting jeg ønsker å forbedre på huden min også.

Sånn som linjer og rynker. Sa jeg at jeg hater linjer og rynker også? Også arr da. Og vi må ikke glemme pigmentflekker grunnet overdreven soling. Av den grunn tester jeg stadig nye produkter som jeg håper at på magisk vis skal fjerne både kviser, arr , pigmentflekker og linjer/rynker. Det er bare det at det er en svært vanskelig oppgave. Det å behandle kviser og rynker på en gang er rett og slett litt motstridende. Mange av produktene som skal hjelpe på aldrene hud har motsatt effekt på kviser. Huden min er rett og slett ikke så glad i aktive anti-age produkter.

Syrer derimot er huden min svært glad i. Det geniale med syrer er at de kan hjelpe på både uren hud og linjer/rynker. Samt at de jevner ut hudtonen med tanke på arr og pigmentflekker. Jeg har brukt syrer jevnt og trutt i mange måneder nå og hatt en super fremgang. Helt til nå. Så jeg bestemte meg for å virkelig gå til krig mot dritten i huden og har nå begynt på Differin i tillegg.

Differin er et reseptbelagt legemiddel i Norge. I USA har det akkurat kommet for salg uten resept. Jeg prøvde Differin for mange år siden men valgte å avslutte behandlingen etter et par uker fordi huden min ble super tørr og irritert. Jeg håper på bedre lykke denne gangen. Jeg kan også langt mer om hud nå enn jeg kunne for noen år siden og vet at det er måter å unngå den verste tørrheten på.

Jeg har implementert Differin i min eksisterende hudpleie rutine som består av flere tynne lag med fuktighetsgivende produkter insiperet av den koreanske hudpleie rutinen. Jeg håper virkelig at dette skal hjelpe. Differin er som sagt et ganske sterkt preparat så syrene har jeg flyttet til morgen rutinen for øyeblikket. Det er mulig jeg må ta en pause fra dem hvis huden min blir for tørr. Jeg må nesten bare prøve meg litt frem og se hva som funker. Kanskje kan jeg bare bruke Differin annenhver kveld også.

Uansett så skal jeg jobbe med både humøret og huden fremover. Og i da ser jeg faktisk ikke så verst ut. Huden er litt roligere og jeg krysser fingrene for at det ikke kommer noen nye kviser i dag. I mellomtiden får jeg bare putte på litt ekstra concealer. Og rød leppestift. Rød leppestift tar oppmerksomheten bort fra huden min og gjør at jeg ser freshere og mer opplagt ut (synes jeg selv i alle fall).

Jeg tenker å oppdatere bloggen med hvordan det går med huden min fremover og hvordan jeg responderer på Differin. Så får de som er interessert lese, og de som ikke er det la være.

Nå skal jeg ta en bedre lunsj med min kjekke mann 🙂 Ha en god mandag videre!

Har du spørsmål om det ene eller andre svarer jeg mer enn gjerne på det.

Gå  gjerne inn og lik siden min på Facebook så får du beskjed om når jeg har nye innlegg. Klikk her for å gå inn på siden og like 

Du kan også følge meg på instagram ved å gå inn herHer poster jeg enda litt oftere enn her på bloggen.

Legg inn en kommentar