Minner om give-away konkurransen

For en liten tid tilbake annonserte jeg en give-away her på bloggen. Jeg skal gi bort totalt tre sett med Oribe dry texturizing spray. Settet inneholder en spray i full størrelse(300 ml) , samt en i reise størrelse(75 ml). Verdien på settet er 499 kr. Dette er en super spray som fungerer både som en tørrshampo og stylingspray. Sprayen er elsket av frisører og kresne kunder over hele verden.

Opprinnelig skulle jeg gi bort det første settet når facebook siden min nådde 500 følgere. Jeg er godt i gang med å nå det målet, men siden jeg er utålmodig etter å få gitt ut disse premiene har jeg bestemt meg for å gi ut det første settet når jeg når 400 følgere. I skrivende stund har jeg 342 følgere på siden min. Jeg mangler altså 58 følgere/likes for å få gitt ut det første settet.

Det er mulig jeg gjorde det litt vanskelig i første runde med den konkurranse appen, derfor velger jeg nå og gjøre det litt enklere. Målet med denne give-awayen er jo rett og slett å få flere følgere på den offisielle Facebooksiden min. Så da gjør jeg det enkelt! Lik facebook siden min og del dette innlegget og du er med i konkurransen. Gå inn og lik Facebook siden min her.

Det er fint om dere som allerede har trykket liker på facebooksiden min deler dette innlegget slik at jeg får delt ut premiene raskere. De to siste settene vil bli gitt ut når jeg når 500 likes og så ved 600 likes. Du deler enkelt dette innlegget ved å trykke på dele knappen i bunnen av innlegget.

Vinneren blir trukket tilfeldig blant de som liker siden min, de som har delt dette innlegget eller det forrige oppnår ekstra vinnersjanser.

Lykke til!

NB! Premiene i denne konkurransen er sponset av Oribe.

1 Comment

 1. Lisbet Karlsen

  Dette høres spennende ut. Har alltid savnet «lettvint» hårvask når jeg er på tur.

  Deler innlegget og håper du når målet ditt raskt 🙂

  FB siden er selvsagt likt

  Riktig god kveld alle sammen

  Hilsen Lisbet

Legg inn en kommentar