Min første give-away!

 

Dette er stor stas for meg og markerer en slags milepæl for bloggen min. Jeg skal ha min første giwe-away! Og jeg skal få gi bort mitt absolutte favoritt hårstyling-produkt gjennom tidene, Oribe dry texturing spray. Premien er en Oribe dry texturing spray i original størrelse (300 ml), samt en i reise-størrelse (75 ml) som er super å ha i vesken. Verdien på settet er 499 kr. Jeg har faktisk fått 3 slike sett jeg skal dele ut. Jeg trekker ut den første vinneren når Facebook siden min når 500 likes, den neste blir trukket ut når jeg får 700 likes og den siste blir trukket når siden min har fått 900 likes.

Denne sprayen er elsket av kjendiser, frisører og kresne kunder over hele verden. Denne «usynlige» sprayen bygger et utrolig volum og en sexy tekstur til håret ditt. «Beachbabe-looken» er helt klart innenfor rekkevidde med denne sprayen. I tillegg til å gi volum og tekstur, fungerer den som en tørr-shampo. Sprayen absorberer olje ved hår-røttene uten å legge igjen et hvitt pudder slik mange andre tørrshampoer  gjør. Den lukter også helt fantastisk! Du trenger ingen annen god-lukt når du bruker denne.

Så hva skal du gjøre for å vinne dette settet?

  • Del konkurransen på din egen Facebook side. Klikk her for å dele
  • Gå inn og lik Facebook siden min
  • Tagg tre venner du tror ønsker seg dette settet, for økt vinnersjanse.
  • Del konkurransen i andre sosiale medier for ekstra vinnersjanse
  • NB! ikke følg, og så slutt å følge når konkurransen er avsluttet, det er rett og slett uhøflig.
  • Frakt av pakken er inkludert i premien så lenge vinnerene ha adresse innenfor Norge.
  • Lik gjerne siden min på Facebook.

Lykke til!

NB! Premiene i denne konkurransen er sponset av Oribe.

Legg inn en kommentar