Kan man forelske seg i en fuktighetskrem? Oh Yes!!!

Ikke alle hud-typer er like lette å tilfredsstille. Det gjelder i høyeste grad min. Huden min begynte å krangle for sånn ca 26 år siden, og har vært en krevende diva siden. For dere som ikke har fått det med dere, så er jeg straks 39 år gammel (Herregud!!!) med hud-problemer som en tenåring. Men tro ikke at det betyr at huden min ikke har aldrings-problematikken i tillegg. Joda, jeg skal passe på så huden min ikke bryter ut i kviseangrep samtidig som pigmentflekker, gamle arr og linjer/rynker skal taes hånd om. Umulig oppgave? Neida. Utfordrende men ikke umulig. Det har siste års eksprimenteringer vist meg.

Ofte har det gått galt og huden min har protestert høylytt og straffet meg med hudormer og kviser. Og når hudpleie og testing av hudpleie produkter er din hobby, må den stakkars huden være med på mye rart. Egentlig er det merkelig at huden ikke har falt av fjeset mitt. Men det skal den ha, den blir ved meg i tykt og tynt 😉

Noe av det jeg synes har vært mest utfordrende å finne er en fuktighetskrem som fungerer til min hudtype. For ordens skyld så er det kombinasjonshud, normal hud i kinn og fet hud i T-sonen. I tillegg er jeg som nevnt tidligere, svært utsatt for akne og uren hud. Som om ikke det skulle være nok er huden min til tider dehydrert. Og siden jeg ikke akkurat er så ung lenger, har jeg selvfølgelig både linjer og rynker. Puuh!

Ikke akkurat noen lett oppgave å finne en fuktighetskrem som tilfredsstiller alle ønskene min hud har. Men jeg har altså klart å finne en som er intet mindre en PERFEKT! Vidundret er koreansk og  bærer navnet: Beauty of Joseon dynasty cream. Jeg har straks brukt opp en krukke og huden min elsker denne kremen.

Her kommer litt produktdetaljer om Beauty of Joseon Dynasty Cream :

Hva er det: En koreansk fuktighetskrem basert på tradisjonell  Koreansk urte-medisin, eller også kalt Hanbang.

Innhold på krukken:  Den kommer i en elegant glass krukke og inneholder 50 ml. krem.

PH verdi: 5,5

Lukt: Medium sterk lukt. Min nese oppfatter dette som en fantastisk lukt. Jeg gleder meg til hver gang jeg skal påføre denne kremen, mye på grunn av hvordan den lukter. Jeg oppfatter duften som en blanding av blomster og urter.

Konsistens: Denne kremen har en svært spesiell konsistens. Den kan virke nærmest seig og klissete, men den absorberes raskt inn i huden.

Hvilke hudtyper passer den til: Normal hud, kombinert hud og fet hud.

Gode ingredienser som utmerker seg: Niacinamide (hjelper til å lysne uønskede pigmentflekker), Hyaloroun syre, Adenosine, vitamin E, ceramider, EGF(Epidermal Growht Factor), orkide, honning, ginseng, renset vann

Ingredienser enkelte kan reagere på: Stearyl alcohol, glyceryl sterate, stearic acid, cetearyl alcohol, olive oil, ceteareth-20.

Når kan den brukes: Både dag og natt, men jeg bruker den stort sett som en dagkrem. Kremen er lett i konsistensen noe som gjør det til en perfekt dagkrem. Jeg foretrekker ofte litt fetere kremer til kveldsrutinen. Men hvis huden min føles litt fet bruker jeg denne kremen også på kvelden.

Reklamebilde for kremen

 

Hvorfor jeg elsker denne fuktighetskremen

Beauty of Joseon Dynasty Cream oppfyller rett og slett alle krav jeg har til en fuktighetskrem. Den gir akkurat passe mengde fukt til min hud (OBS! jeg bruker andre fuktighetsgivende essenser og serum før jeg påfører denne kremen) Den absorberes raskt i huden og føles ikke tung. Dessuten får jeg ikke urenheter eller akne av kremen, noe jeg har opplevd med mange andre fuktighetskremer. Huden min etterlates super myk og glatt etter påføring, og den fungerer utmerket under solkrem og sminke. Og til sist må jeg si at jeg elsker konsistensen og den fantastiske lukten. Det er rett og slett en nytelse og følelse av luksus å bruke denne kremen.

Kommentarfeltet her og på Facebook er åpent om noen vil komme med innspill, spørsmål eller kommentarer.

Gå  gjerne inn og lik siden min på Facebook så får du beskjed om når jeg har nye innlegg. Klikk her for å gå inn på siden og like 

Du kan også følge meg på instagram ved å gå inn herHer poster jeg enda litt oftere enn her på bloggen.

Legg inn en kommentar