Mini-makeover på badet

Aller først må jeg komme med en innrømmelse. Jeg er en hoarder. Og for de som ikke vet hva det betyr, så er det samler. Jeg samler på hudpleie produkter. Det kan se ut som jeg aldri får nok, for samlingen øker stadig. Jeg kunne vel egentlig startet et lite utsalg om jeg ville 😉 Men det vil jeg IKKE. Alle disse hudpleie produktene er skattene mine. Jeg vet jeg høres en smule gal ut når jeg sier det, men sånn er det.

Problemet med å være en samler, er at samlingen tar plass. I mitt tilfelle stor plass. Vi er fire i vår familie. Det er likevel mine saker som tar 90 % av plassen på badet. Mannen min har vært tålmodig lenge. Han er “wanna-be proffsyklist, og jeg er altså samler av hudpleie produkter. Sånn sett går det kanskje opp i opp. Hans egentid og penger går til sykler og sykling. Mine penger og min egentid går til hudpleieprodukter og selvpleie. Han trimmer kroppen. Jeg trimmer huden

Fair nok det. Men så var det dette med plassen da, og kaoset som etterhvert oppstod på badet. Som “før” bildet viser så var det nettopp et salig kaos som hadde oppstått. Og alt var mitt. Jeg kjente på skammen. Tro det eller ei, så er jeg egentlig systematiker og ordens-menneske. Jeg har også støv på hjernen. Ellers i huset er ting stort sett i den skjønneste orden, bare ikke  på badet.

Så kom morsdagen. Med pakke på senga fra barna og pannekaker til frokost. Og tror dere ikke det var en helt spesiell gave til “mor” fra mannen min også. En utrolig vakker og omsorgsfull gave i mine øyne. Det var et “tempel” til alle hudpleie produktene mine. Når jeg sier tempel så mener jeg et vakkert vitrineskap fra Ikea i industriell stil. Jeg skal ikke lyve. Jeg har hintet et titalls ganger om at dette skapet ville bli det perfekte plassen til skattene mine. Det virket tydeligvis til slutt. Skapet var i mitt eie. Nå var det bare å begynne med sortering, vasking og rydding.

Produkter som hadde gått ut på dato ble kastet. Nå står det som regel ikke utløpsdato på hudpleie produkter, men de er som oftest merket med for eksempel 12 mnd. Det betyr at produktet holder i 12 måneder etter at det ble åpnet. Det var en del som måtte kastes dessverre. Sånn går det når samlingen øker og ting blir tvunget ned i skuffer oppå hverandre.

Etterhvert som jeg ryddet og flyttet produktene inn i det vakre nye “tempelet”, så jeg et behov for noen kurver og krukker. HM home har så mye lekkert om dagen, så det var ikke vanskelig å finne. Jeg kan ikke beskrive den tilfredstillelsen jeg kjente når ting kom på plass. Hver ting på sin plass, sortert i kategori.

 

Når vi først er inne på temaet bad, så tenkte jeg at jeg kunne vise dere noen bilder fra resten av badet. Badet er 20 kvadrat meter, inkludert et lite vaskeroms-avlukk som er skjult bak en frostet glassdør. Det er bare et bad i huset vårt, så det er veldig greit at vi har to vasker og to dusjer. Vi har bare et gjeste toalett i første etasje. Her kommer et lite bildedryss.

God helg dere!

Gå  gjerne inn og lik siden min på Facebook så får du beskjed om når jeg har nye innlegg. Klikk her for å gå inn på siden og like 

Du kan også følge meg på instagram ved å gå inn herHer poster jeg enda litt oftere enn her på bloggen.

One Comment

Legg inn en kommentar