Mitt beste maskara tips

Akkurat som vi stadig jakter på den perfekte jeansen, leter vi etter den perfekte maskaraen. Det er i alle fall mitt inntrykk etter og å snakket med en mengde jenter/kvinner gjennom årene om temaet maskara.

Det kan virke som en nærmest umulig oppgave å finne maskaraen som dekker alle kravene vi har. Aller helst vil vi jo ha lengde, volum, bøy og separasjon av vippene. Lange Bambi vipper er i alle fall min drøm. Det er liksom noe feminint og vakkert med lange, flagrende vipper.

En enkel, dog kostbar, måte å oppnå dette på er jo selvfølgelig vippe-ektensions. Jeg vet mange som er fornøyd med dette og stadig fyller på sine falske vipper. Selv har jeg aldri prøvd det. Jeg har vurdert det x antall ganger, men ombestemt meg når jeg er på vei til å bestille en time.

Kostnaden på dette er en ting, men jeg elsker virkelig følelsen av å fjerne ALL sminken på ettermiddagen/kvelden. Tror ikke jeg hadde likt følelsen av å ikke «få av vippene». Dessuten moser jeg ansiktet mitt i puta når jeg sover. Tviler på at de hadde holdt særlig lenge med min sove-stil.

Så da er vi tilbake til maskara da. Jeg har mistet tellingen på hvor mange jeg har prøvd opp gjennom årene. Jeg begynte med maskara i 13 års alderen, så det har jo blitt noen maskara kjøp opp gjennom årene. Men nå har jeg vært trofast mot to stykk i et par år. Det er faktisk rekord for min del. Og når jeg sier to, så mener jeg ikke at jeg bytter på to forskjellige. Jeg bruker to på en gang.

Den ene gir volum og lengde. MYE volum i grunn. Nettopp på grunn av dette fant jeg ut at jeg trengte en maskara til for å separer vippene og for å bruke på under-vippene. Noe av det styggeste jeg ser på maskara fronten er for mye og klumpete maskara på under-vippene.

Power duoen er Diorshow iconic overcurl og IsaDora precision maskara. Navnene taler vel for seg i forhold til hvem maskara som gjør hva, men for ordens skyld bruker jeg Dior maskaraen først. Den gir utrolig mye av både lengde og volum til mine naturlige, ganske stusslige vipper. I tillegg er børsten bøyd, noe som bidrar til at vippene får en naturlig bøy på seg. Perfekt! Jeg har aldri fått teken på dette med vippe-tang,og med denne maskaraen slipper jeg faktisk det. I tillegg har jeg blitt fortalt at den inneholder silikon som gjør at vippene beholder bøyen gjennom hele dagen.

Diorshow Iconic overcurl

Det eneste abret med denne maskaraen er at det ikke er så lett å få definerte vipper av den. Og det blir altfor mye maskara på under-vippene ved å bruke denne der. Løsningen fant jeg gjennom å bruke IsaDora maskaraen til å «gre» gjennom vippene og påføre denne på under-vippene. Som vist på bildet under, er børsten perfekt til formålet.

IsaDora Precision Mascara

Det var helgens tips til dere jenter 🙂 Kanskje noen ble fristet til en aldri så liten fornyelse på maskara fronten.

2 Comments

Legg inn en kommentar